Margarín a máslo mají stejné množství kalorií.
Margarín je průmyslový výrobek a byl původně vyroben jako krmivo, po němž měli krocani rychle přibývat.
Máslo je přírodní produkt.
Jak je tedy možné, že se margarín stále kupuje? Není to žádné dietní jídlo.
Protože se lépe maže? Protože je podstatně levnější?
Margarín mimo jiné
Veškeré průmyslové a chemické výrobky, ať se již jedná o potraviny či o léky, jsou pro naše tělo vysokou toxickou zátěží.
Mimochodem, věděli jste, že když necháte ležet otevřený jedlý tuk ve sklepě a vrátíte se tam za týden nebo po roce, zjistíte, že nejenom se nezkazil, ale že se ho nedotknul žádný hlodavec, ani šváb?
Nedotknul se ho prostě žádný hmyz!
Tento umělý tuk bude imunní i pro plísně a mikroorganizmy!
Říká vám to něco?
Budete si ho ještě někdy mazat na chleba? Já opravdu doufám, že ne.
Můj blog se snaží odpovědět na některé z těchto potřeb.
Dobrá zpráva je, že dnes máme po ruce informace, které nám pomohou vypořádat se s následky moderního života.
Budete mít možnost si objednat nový kurz o tom, jak si zlepšit a udržet zdraví. Získáte více energie a dostanete i návod, jak si trvale udržet váhu bez stresu a bez diet.
Obdržíte každý týden přehled sezónních potravin, které, pokud je koupíte bio, vám dodají všechny potřebné vitamíny a minerály, aniž by bylo nutné se uchýlit k umělým doplňkům stravy či drahým pobytům v antioxidačních specializovaných centrech.
Budeme probírat nejenom toto téma, ale postupně časem projdeme všemi oblastmi, které souvisejí se zdravím. Budete se divit, mnohdy se můžeme opravdu ubránit škodlivým následkům naší civilizace a tím pádem značně zlepšit své zdraví.
A nebude to ani drahé ani komplikované.
Podívejte se podrobněji, co bude obnášet kurz Čtyřlístek pro zdraví .